Varilux Digitime®

lencsék digitális
eszközhasználathoz

Okostelefonja kijelzőjét már nem látja olyan tökéletesen? Inkább a tabletek vagy a monitorok jelentenek kihívást? Esetleg hosszú órákat tölt este tévékészüléke előtt, ami komolyan megterheli szemét?

Van egy jó hírünk! A Varilux Digitime szemüveglencsék Minden digitális élethelyzetre tökéletes megoldást jelentenek.

A Varilux Digitime® lencsék a különböző kijelzők távolsága szerint készülnek, hogy Önnek ne kelljen testhelyzetének változtatásával keresgélni a megfelelő fókusztávolságot, így természetes testtartását megőrizve élvezheti az éles látás élményét.

EyeDrive®

lencsék
autóvezetéshez

Az utakon uralkodó éjszakai fényviszonyok, a szembejövő gépjárművek vakító fényei vagy az időjárási körülmények hirtelen változása az Ön számára is komoly kihívást jelenthet, ha gépjárművet vezet.

Az EyeDrive® szemüveglencsék akár 90%-kal is csökkentik a vakító éjszakai fényt a hagyományos tükröződéscsökkentő, réteg nélküli műanyag lencsékhez képest. Még extrém körülmények között is széles látómezőt nyújtanak, és lehetővé teszik az éles látást. Használatukkal Ön kevésbé erőlteti a szemét, ami hozzájárul a pihentebb, biztonságosabb vezetéshez.

Transitions®

szemüveglencsék
változó fényviszonyokhoz

Zavarja az erős fény vagy egyszerűen nem szereti cserélgetni a szemüvegét és napszemüvegét? Válasszon Transitions fényre sötétedő lencsét, amely Ön helyett alkalmazkodik a különböző fényviszonyokhoz!

A Transitions szemüveglencsék kültéren besötétednek, beltérben kivilágosodnak, így különböző árnyalataikkal mindig tökéletes fényvédelmet nyújtanak. A Transitions® fényre sötétedő lencsék kényelmes megoldást jelentenek minden tevékenységhez, valamint védelmet biztosítanak a káros kék fény, UV sugárzás, tükröződés, karcok, szennyeződések, por, illetve vízcseppek ellen.

Napszemüvegek

és színezett szemüveglencsék

Olyan szemüveget keres, ami védelmet nyújt az erős fény és a káros napsugárzás ellen? Válasszon a Varilux napszemüveglencsék széles választékából!

A polarizált Varilux lencsék kiküszöbölik a vizes aszfaltról, vízfelületekről, havas felületekről visszaverődő napfény által okozott csillogást és tökéletes látáskomfortot nyújtanak, miközben védik a szemet a napsugárzás káros hatásaitól.

Amennyiben pedig a trendeket és az UV védelmet is előnyben részesíti, 18 különböző színben elérhető tükrös Varilux napszemüveglencsénk között biztosan talál saját stílusának megfelelőt.

Varilux prémium garancia
Ajándék pár varilux szemüveglencse

*Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.